Not available for borrowing.

( 0 / 0 unit )

Loan Duration (day): 7

Kahwin, Jangan Lari

by Ezzah Fatin

Publisher - KarnaDya Solutions Sdn Bhd

Category - General Novel

Perkahwinan itu memang impian semua orang. Tapi bila dipaksa tanpa sekalipun mengambil peduli isi hati sendiri, Ain lebih rela melompat keluar dari tingkap bilik andai itu sahaja jalan yang ada. ‘Mak perlu tahu, Ain belum bersedia untuk kahwin!’ Siapa sangka pertemuannya dengan Ikram, ketika dalam perjalanan membawa diri, membuat Ain sedar bahawa cinta itu, sebegini indahnya. Dari mata, menyentuh ke jiwa, berirama di hati, memainkan satu simfoni.

Namun, kesilapannya sendiri memakan hati. Kenangan indah bertukar menjadi mimpi ngeri. Sehingga Ain terpaksa sekali lagi membawa diri meninggalkan segalanya untuk terus mencapai hasrat dan angan-angan tinggi bergelar juruaudit berjaya satu hari nanti.

Aid, teman sebilik Ain, bertegas mahu kawannya memulakan hidup baru, dengan lelaki lain selayaknya. Dia mempertemukan Ain dengan seorang lelaki asing, yang bakal menjadi peneman-seratus-harinya, Fardean.

Keduanya terpaksa bermain cinta, demi rayuan Aid dan persahabatan di antara mereka. Mampukah Ain dan Fardean bertahan untuk seratus hari lamanya?

Saat misteri terbongkar, Ain sudah terjerat. Seluruh hati dan jiwa sudah diberi, apa lagi yang berbaki? Tapi kalau inilah sebenarnya cinta, yang dahulu itu apa?

Persoalannya, antara cinta dan sayang, mana satu yang lebih menerkam jiwa?

Please login to borrow the book.A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: book_limit

Filename: models/Mbooks.php

Line Number: 1078

Backtrace:

File: /vhosts/d.elib.my/www/application/models/Mbooks.php
Line: 1078
Function: _error_handler

File: /vhosts/d.elib.my/www/application/controllers/Book.php
Line: 141
Function: get_book_details

File: /vhosts/d.elib.my/www/index.php
Line: 297
Function: require_once