Available for borrowing.

( 1 / 1 unit )

Loan Duration (day): 7

Ada Untukmu

by Rizai Reeani

Publisher - KarnaDya Solutions Sdn Bhd

Category - General Novel

HUBUNGAN yang terjalin sejak kecil menjadikan dia keliru. Antara persahabatan dan percintaan, yang mana hadir dalam hatinya untuk lelaki itu? Dia buntu memikirkan hala tuju hubungan mereka. Dalam hati ada rindu yang berputik. Dalam jiwa, ada kasih yang bertunas. Namun mengapa tidak ada rasa cinta yang menyapa? Atau, sengaja dibutakan hatinya kerana takut akan kecewa?

Cinta itu membuatkan aku penasaran. Walau ia hadir di dalam hati, tidak aku hiraukan. Kerana aku bimbang, rasa cinta ini tidak akan bersambut. - Nadzlia

JANJI yang terpatri tidak akan sesekali dia mungkiri. Gadis yang selama ini sentiasa di hati akan sentiada dilindungi. Namun, gadis itu selalu sahaja bersikap acuh tidak acuh. Kadang-kadang mendekat, kadang-kadang menjauh. Sungguh ada cinta di hati tetapi mengapa sukar benar mahu meyakinkan gadis tersebut?

Janji tetap janji. Dan aku adalah lelaki yang berpegang teguh padanya. Cinta dalam hati, tidak mungkin sesekali diingkari. - Khairul

SETELAH cinta terpatri, takdir sekali lagi datang menguji. Dalam cuba membina semula kekuatan diri, dia kembali terhempas ke pantai dugaan. Cinta mereka tidak akan sesekali dikhianati tetapi mengapa rasa ingin dikasihi menjerut tangkai hati?

Hanya dia yang aku cintai. Tidak mungkin sama sekali aku biarkan ruang dalam hati diisi lagi. Datanglah beribu cinta sekalipun, tetap tidak dapat menandingi cintaku padanya. Dia sentiasa ada untukku. Tidak kira dalam jaga mahupun lena. - Nadzlia ADA UNTUKMU, sebuah novel yang memaparkan kisah cinta yang berselirat dengan emosi, kepercayaan dan menuntut pengorbanan yang membawa kepada satu kesimpulan: Cinta pertama itu, tidak semestinya cinta yang terakhir.

Please login to borrow the book.A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: book_limit

Filename: models/Mbooks.php

Line Number: 869

Backtrace:

File: /vhosts/d.elib.my/www/application/models/Mbooks.php
Line: 869
Function: _error_handler

File: /vhosts/d.elib.my/www/application/controllers/Book.php
Line: 141
Function: get_book_details

File: /vhosts/d.elib.my/www/index.php
Line: 297
Function: require_once